Workshops in Atelier Schildersgeluk

 

Zin in een paar uurtjes creatief bezig zijn? Zomaar…of misschien wilt u uw verjaarsdag ook wel eens op een andere manier vieren dan standaard? Dat kan met familie, vrienden of kennissen in Atelier Schildersgeluk (plaats voor max. 5 pers).  Bij grotere groepen wordt er in overleg met u een andere locatie gehuurd. Of als u dat prettig vind kan ik ook bij u thuis komen om de workshop te geven. Dit alles gebeurt natuurlijk in overleg met u.
Evt. groepen groter dan 15 pers. (max. 24 pers.) zullen door 2 personen worden begeleid.
Er kan uit verschillende thema’s gekozen worden. U kunt u ook laten verrassen en blijft het thema van de workshop geheim tot op het moment van uitvoering. Natuurlijk kunt u ook uw wensen kenbaar maken t.a.v. de uitvoering van de workshop, bv. het thema, wilt u een individueel werkstuk maken of  wordt het een gezamenlijk werkstuk ? Alles is mogelijk.

Workshops voor volwassenen duren 2 ½ uur of zijn in overleg langer of korter te realiseren. Ze kunnen zowel ’s avonds als overdag op nader afgesproken tijdstip uitgevoerd worden. Ook voor bedrijfsfeestjes een creatieve aanrader, zie “Schildersarrangement”. Heeft u nog vragen neem gerust contact op met Atelier Schildersgeluk.

Workshop boek beschilderen

Workshop schilderen met paletmes

Workshop "Maak je eigen memory spel"