Muurschildering

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst vindt er een (telefonisch)  contact plaats waarin U uw wensen kenbaar maakt. Misschien heeft u zelf al een idee of materiaal verzameld over wat u wilt of komt er een idee tot stand tijdens het eerste gesprek.

Vervolgens maak ik een afspraak, in overleg met u, voor een geheel vrijblijvend en oriënterend bezoek op de locatie. Ik bekijk en bespreek samen met u de ruimte en wat er eventueel mogelijk is.

Ook bekijk ik dan de oppervlakte van de ruimte die beschilderd moet worden. Ik zal vragen naar een onderwerp of thema en hoe gedetailleerd u het hebben wilt, dit heeft vnl. te maken met tijdsduur van de muurschildering en het budget van u als klant.

Aan dit bezoek zijn géén kosten verbonden. 

Binnen 2 weken worden alle gegevens voor een evt. muurschildering verwerkt in een kleine schets/ontwerp. Daarnaast zal ik ook een offerte maken die ik samen met het ontwerp naar u opstuur. U komt dan niet voor onverwachte onkosten te staan. Tevens bent u in de gelegenheid om te reageren op mijn ontwerp en/of offerte. 

Na enkele dagen neem ik contact met u op om een definitieve datum of data vast te leggen om op locatie bij u te komen schilderen.

 

Muur:

Het mooiste resultaat heeft u als de muur glad is en een egale/effen kleur heeft (bv. wit, crème of een pastel tint). Er kan geschilderd worden op gipsplaat, glad stuukwerk, behang of evt. hout. Hoe gladder de ondergrond hoe mooie het resultaat!

 

Materiaal:

Gewerkt wordt er met Latex muurverf (wit) op waterbasis als basis. Acrylverf kleuren worden toegevoegd aan witte muurverf, deze verf is watervast en kleurvast. Mocht u zelf verf over hebben van de pas geschilderde muur dan kan die  er ook evt. in verwerkt worden.

 

Werkwijze kunstenares?

Alle materialen neem ik zelf mee, zoals: verfbenodigdheden, kleden/plastic, verf, verfpotten, doeken e.d. Wanneer een ladder of stelling nodig blijkt te zijn dan zal ik dat in overleg met u doen.

Er zal op locatie schoon gewerkt worden en alles wordt ook weer schoon achter gelaten.

 

Kosten:

De offerte is gebaseerd op het aantal ingeschatte werk uren, benodigde materiaal en reiskosten, zo komt u niet voor onverwachte extra uitgaven te staan.

Prijs indicatie op aanvraag.